1. Változatosság
2. Kerüljük a zsíros ételeket és a zsírban gazdag konyhatechnológiai eljárásokat!
3. Csökkentsük sóbevitelünket!
4. Fogyasszunk kevesebb hozzáadott cukrot!
5. Naponta fogyasszunk mintegy fél liter tejet vagy tejterméket (pl. sajtot, túrót, aludttejet,…
2013.05.17. 08:14 Tünde, dietetikus
Egészséges táplálkozás 5/12
Szólj hozzá!
Címkék: táplálkozás kalcium egészséges táplálkozás tej és tejtermékek
2013.05.14. 08:25 Tünde, dietetikus
Spárga párolva
Legutóbb mikor ódákat zengtem a spárgáról egyik ismerősöm megkérdezte, hogy hogyan szoktam elkészíteni. Íme hát a meglehetősen egyszerű párolt spárga recept:
Az egyetlen különleges hozzávaló ez az IKEA-s párolóbetét. Akkora edénnyel kell használni, amire ráfér a teteje,…